top of page

Balatoni rendezvényhelyszín és esküvői helyszín a Thetis Birtokon

Rendezvényhelyszínünk a Balaton-felvidéki Thetis Birtokon található, különálló épület, amely tökéletes választás kellemes hangulatú események lebonyolítására egész évben.

 

A romantikus szőlősorokkal körül ölelt Thetis, a kis létszámú, családi összejövetelektől, az esküvőkön át, a céges rendezvényekig, sokféle igénynek megfelel. 

balatoni rendezvényhelyszínek északi part

Az épületben egy földszinti és egy galéria terem található, amelyek nem teljesen elszeparálhatók egymástól, de több terem szükségessége esetén, a Casa Christa Birtok közösségi tere is használható effajta célokra. 

Emellett, a 2 birtokon 3 terasz áll az ide látogatók rendelkezésére, ahonnan az esemény mellett élvezhetik a lélegzetelállító panorámát.

További képek és infók a Thetis Birtokról >>

céges rendezvényhelyszín balaton északi part

Tökéletes helyszín céges rendezvények vagy esküvők lebonyolításához

A Thetis épületében a galérián lehetőség nyílik vetítésre is, valamint igény esetén flip chart-ot is tudunk biztosítani. 

Az alsó szinten egy italpult is helyet kapott, így ez tökéletes választás, céges bulik vagy esküvők lebonyolításához. A Casa Christa közösségi épülete úgy került kialakításra, hogy az teljes mértékben összenyitható legyen a pazar kilátással rendelkező, 90 m2-es terasszal.

Természertesen születésnap, évforduló, egyéb családi esemény megünneplésére is alkalmas helyszín lehet a Thetis birtok.

rendezvényhelyszín balaton északi part

Kifinomult konyha prémium alapanyagokkal

Kiemelten fontos számunka a gasztronómia: kifinomult konyhánk prémium alapanyagokkal dolgozik. Ételeink mind ízvilágban, mind pedig tálalásban magas színvonalat képviselnek.

balatoni rendezvényhelyszínek északi part

Elbűvölő birtokok a Balaton északi partán 

 A Thetis birtok elvarázsolja az ide érkező, pihenni vágyó vendégeket, illatos levendulabokraival és csodás szőlőültetvényével a mesés Toscanat idézi.

A birtok a Balaton északi partján, Balatonfüredtől és Tihanytól 5 kilométerre fekvő Balatonszőlősön található. A település a Balaton-felvidéki Nemzeti Park kapujaként festői szépségű dombjaival, és minden évszakban elbűvölő tájjal várja vendégeit.

A vendégház 7 kétágyas szobája (privát fürdőszobával) 14 vendég elszállásolására alkalmas, igény esetén pótággyal bővíthetők.

A Casa Christa birtokon további 26 főt tudunk elszállásolni.

céges rendezvényhelyszín balaton északi part

Balatoni rendezvényhelyszín wellnesszel

Pihenésre és kikapcsolódásra egyaránt kiváló lehetőséget nyújt a wellness részlegen elhelyezett 6-8 fős finnszauna, relaxáló szoba és kültéri jacuzzi.

balatoni esküvői helyszínek
bottom of page